Kies taal:

Begin een nieuw leven met BreastFastKies de beste manier voor grotere, stevigere en mooiere borsten en verbeter je zelfvertrouwen nog vandaag! Vul het formulier in, bestel BreastFast en vervul je dromen over prachtige borsten.Als je niet kan kiezen, welke set het beste bij je past, neem het “Beste aanbod”. Dankzij deze optie kunnen je borsten een cup groter worden en jij bespaart 35%! Het is maar 1,10 EUR per dag!1. Kies een set die het beste bij je past

PRODUCTAANTALPRIJS
2xBreastfast
+1 Gratis
0 eur

Als je wilt, kies een extra product

 • extra verpakking van Derminax - 16 €

  Bij de aankoop van BreastFast kan je aan je bestelling een verpakking Derminax toevoegen voor een promotie prijs. Derminax bestrijdt acne en maakt de huid glad en egaal. Het versterkt huid, haar en nagels. De reguliere prijs van dit product is 32 EUR.

2. Vul het formulier in

* - verplichte velden


 • Kan ik het pakket naar een adres
  in het buitenland laten bezorgen?

3. Kies de betaalmethode

 • Betaling bij levering

  Betaal bij levering, direct aan de koerier. Uw bestelling wordt binnen 24 uur verwerkt en naar u verstuurd.

 • Bestellen en online betalen

  De bestelde producten zullen direct na uw betaling worden verstuurd. Bezorgtijd is 3-7 werkdagen.

 • Bestellen en online betalen

  De bestelde producten zullen direct na uw betaling verstuurd worden. Bezorgtijd is 3-7 werkdagen.

4. Bevestig de bestelling

Bestelling: 0€
Bezorging: 0 €
Totaal: 10€
Bezorgtermijn: 3-7 dagen


 • Niet tevreden? Geld terug!

  Wij zijn zeker van de werking van BreastFast. Maar mocht je toch niet tevreden zijn over de resultaten van de kuur, zullen wij je je geld terug geven voor elke ongeopende verpakking BreastFast.

 • Snelle resultaten

  De snelheid waarmee de resultaten bereikt worden en of ze blijvend zijn, verschilt van persoon tot persoon. De meeste vrouwen merken al binnen 3 weken resultaten. De resultaten blijven zolang je een gezonde levensstijl voert en BreastFast inneemt.

 • Veiligheid

  BreastFast is een voedingssupplement dat uitsluitend uit natuurlijke organische ingrediënten bestaat. Daarom is ons middel volledig veilig en heeft geen bijwerkingen. BreastFast beïnvloedt je lichaam op een positieve manier.

 • Privacy

  Wij respecteren de privacy van onze klanten. Wij stellen nooit de persoonlijke gegevens van onze klanten beschikbaar aan derden noch verkopen wij ze.

 • Discretie

  De bestelde producten worden in onopvallende blanco dozen verpakt en met een gerenommeerd postbedrijf naar het door jou opgegeven adres verstuurd. Zodra de exacte bezorgtermijn bekend is, zal de postbezorger je bellen om dit mede te delen. Uit voorzorg versturen wij pakketten nooit via de reguliere postdiensten.

 • Voor iedereen

  BreastFast is een veilig en natuurlijk middel voor vrouwen. Wegens zijn invloed op de stofwisseling wordt dit middel bij zwangere vrouwen en vrouwen met ziektes afgeraden. BreastFast wordt ook bij jonge meisjes afgeraden die nog niet over de puberteit heen zijn.

 • Telefoon bestellingen

  Wanneer U bent niet in staat om de bestelling via onze webside te doen, bel ons: +48 22 112 17 04 (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.00). Klantenservice uitsluitend in het Engels. Geef ons door alle gegevens die nodig zijn om de bestelling te realisieren. De koerier zal Uw bestelling leveren en U zal contant betalen.